Plötsligt var du bara där

jag beundrade mina skor när jag tittade upp så stod du där, din blick var glödande & ditt leende var så fint att man inte kunde sluta le när man tittade på dig. Du hade något speciellt i blicken något som definitvit verkar värt att utforska. Ögon som fick en att drunkna, man såg gnistan av den där jag är som ett djur i sägen blicken :P Nå mer berättar jag inte, kan finnas känsliga läsare...haha... Tänk vad man kan drömma spännande drömmar...


Här sitter jag

nyfiken som jag är å väntar på att folk ska uppdatera sin bloggar...men tror ni folk gör det? Nej!! Haha så mycket till liv har jag. Nä jag försöker väl bara komma på ursäkter för att jag inte ska behöva städa vilket är svin tråkigt. tycker man får städa hela tiden eftersom man har en hårtuss som släpper jäkligt mycke hår nu!!! Nä nu ska jag sluta klaga, hon är ju så söööt :) vad skulle jag göra utan henne?

Vatten, tjejor & Olivers :)

Var på fest med tjejorna igår sen utgång, var mycket trevligt. haha 2a helgen i rad nu.. känndes lite konstigt, haha...Hade kul trots att det var en väldigt full människa som spillde vatten över mig..Hade ju tur att det bara var vatten iaf men inte så kul att går runt å vara blöt :P Man var lite less där på slutet när man fick stå jäkligt länge i garderobskön. var inte kul. trångt å jävligt, tror vi stod i kön en kvart eller nå. suck jaja vi fick ju våra jackor till slut iaf. Jag har som alltid varit lite anti mot att dansa men nu älskar jag det. tycker att det är svin kul juh :P är ju bra sätt att träna på fast dock kanske bättre utan alkohol i vissa fall haha..

Ha det gott. Nu ska jag inta soffan :)

LÖN :)

Igår när jag kolla mitt konto blev jag glatt överaskad...jag hade fått LÖN :) undra hur det kommer sig med tanke på att jag inte jobbat något i december? Men glad blev jag då iaf, var inte mycket pengar men dom behövdes då :)

Ikväll

blir det fest med tjejorna :) det ska bli kul. Bara jag kan komma på vad jag ska ha på mig, är inge kul att bestämma sig i sista stund. I natt drömde jag om dig! Du satt vi mitt köksbord å åt middag med mig å min familj...Vad betyder dessa drömmar? varför är du alltid med i mina drömmar på något sätt? konstigt är det då & drömmarna som jag drömmar blir bara skummare å skummare! Försöker du säga mig nått eller? Vad vill du?

Mysko hund

Håller på att klättra på väggarna av all trisstess.. suck..har verkligen haft det tråkigt idag, tänkte ta mig en tur till storheden men var ingen som kunde följa å tycker det är så tråkigt att fara själv. har en mysko hund oxå, hon beter sig väldigt skumt idag hon börjar nog löpa snart. Hon glor på mig å förföljer med & sen sitter hon fastklistrad vid mitt ben å skakar...hmm?? Är hon rädd för något? Spökar det i lägenheten eller?

Bertman

We are the Bertmans haha igår när vi beställde pizza beställde vi hemkörning å när dom kom med dom så hade dom skrivit Bertman haha Beckman ska det ju vara!! Undra om det finns folk som heter Bertman i efternamn, stackars dom isf haha Nä nu var ja dum !  Roligt var det då iaf.

Migrän

har man :( så ont i huvudet att det känns som att det ska sprängas när som helst usch... sen så är det inte så kul att när man kommer hem så har man en gnällig karl oxå... Han är ju "sjuk" å då kan man ju inte göra något hemma nä då...Varför är det alltid så att när karlar är sjuka så tror dom att dom är riktigt sjuka?? haha  Nä nu ska jag gå å lägga mig i soffan å försöka bli av med denna huvudvärk!

Ha det

Lars Winnerbäck

är å förblir kungen i mitt hjärta :) Såg nyss dokumentären om han på 1an. Han verkar vara väldigt blyg & har haft det väldigt svårt att stå på scenen så jag tycker det är starkt av han att ändå turnera. Tror dom flesta tycker om Lasse & att han har en plats i hjärtat hos många. Hans låttexter berör verkligen en, jag vet inte hur det är med er andra men när jag hör lasse blir jag glad. Man myser när man hör & ser han....Att kunna utrycka sina tankar å känslor som han gör, det hade jag oxå velat kunna :) men men...jag är då alltid lika imponerad varje gång jag hör eller ser han. Han har något väldigt speciellt. Tyckte att dokumentären hade kunnat vara bättre dom hade kunnat ställa mera frågor till han än vad dom gjorde! 

En bild på Lars W på en konsert i Piteå Badhusparken för några årsen


Lars Winnerbäck Konsert Piteå Badhusparken för några år sen

You made my day!!

Synd att jag är homosexuell för ja skulle vilja bli din man!! Ett sånt meddelande hade jag fått...haha tyckte det var ganska gulligt faktiskt. Tack så mycket :) Gör en glad att få höra att karlar fortfarande vill ha en haha. Har varit en lugn dag idag, har tränat lite, sökt jobb gått på promenader med vovven. Nu sitter jag & väntar på att kl ska bli 21 så jag får se Lars Winnerbäck på tv :)  Ha en trevlig kväll alla hoppas jag inte tråkar ut er allt för mycket.

Drömmar

Den senaste tiden, nätterna har jag drömt jätte konstiga drömmar. Jagad av mördare, jag som bankrånare osv undra om mitt undermedvetna försöker säga mig något?? En återkommande dröm som jag har är att jag är i ett gammalt hus å att jag blir jagad i huset, det är fullt med dörrar å när jag öppnat en dörr å stängt den bakom mig är handtagen på insidan borta så jag får bara springa genom nästa dörr & så fortsätter det sådär...Undra vad den drömmen vill säga mig. Har fått höra att om man drömmer om gamla hus så kan man bli rik?!! Jag är då inte rik än så uppenbarligen stämmer inte det...haha Ska försöka hitta någon sida här på internet om drömtydning...Är det någon som vet någon bra?

Byxlös....

Dagen började kl 11...vaknade sent för vi kom hem sen från byn igår. Var väl hemma vid 4.30 så man var ordentligt trött, hade egentligen kunnat sova längre men var ett tvprogram som lockade så..Igår åt vi god middag å umgicks i byn, sista kvällen innan systra min åkte hem. Satt å spelade Yatsy å glömde helt bort tiden. Men vi hade kul iaf en väldigt lyckad kväll :) Idag har vi varit hos karlns föräldrar å ätit middag som vanligt på söndagar....sen har det ringt om jobb så jag är glad, ska jobba lite i morron...ska bli riktigt kul att få jobba lite, bara jag hittar nå bra byxor att ha på mig som är funktionella å sköna...haha väldigt intressant detta eller hur?  Vad folk är dåliga på att skriva kommentarer :P skriv nått gå inte bara in å snoka hehe :P

Ha en bra kväll nu blir det att sova lite så man orkar jobba i morron!

Go natt


Brokeback Mountain

Dagen har varit lugn, sett på tv, ut på promenader med lill tussen. Sen städat. Ikväll har jag å Ylva haft film kväll...Vi såg först Lets Dance som var riktigt bra faktiskt, det är intressanta människor som är med :) Sen såg vi Brokeback Mountain jag såg den för första gången....JA jag vet jag har varit lite seg med att se det. Men vilken underbart känsolsam film, jag är helt förälskad. Både i omgivningen & historian & så ett stort plus så är det ju två underbart vackra å bra skådelspelare som har huvudrollen! Detta kommer bli en film jag kommer se många gånger kan ja säga :) Jag blev nästan nykär när jag såg den. För er som inte sett den filmen kan jag verkligen rekomendera den. Den handlar om kärlek inget annat!!

Nä nu ska jag gå å vara kärleksfull med min sambo ;P

Go natt

Tessan 24år =)

Grattis på födelsedagen :) idag har jag varit å firat min kompis, var mycket trevligt kan jag säga :)

Ha en trevlig kväll

Vad tänker folk med??

Har fått en förfrågan om att följa med på en kryssning av en person jag varken känner eller träffat. Nu kan man ju fundera på vad denna människa tänker med egentligen? Jag skulle ALDRIG fråga en okänd människa det! Tror han verkligen att jag skulle svara Ja på den frågan...haha Svaret blir självklart NEJ!!! Så tråkig är jag.

Trött & smådeppad!

Idag har man varit seg...dragit ut på städandet så länge som möjligt, men nu känner jag att jag måste ta itu med det. Är väl lika bra att passa på när man inte har sin dammsugarerädda hund hemma. Hon är verkligen jätte rädd för den.  Känner mig så jäkla rastlös när jag inte har något jobb, jag måste verkligen jobba. Helst ha saker att göra hela tiden.


Kan inte någon ringa mig å erbjuda mig ett jobb? SNÄLLA :)

Rökare

Vad är det som är så svårt för rökare att gå ut genom dörren? Måste man stå nere i källargången å röka å förpesta luften för andra? Har inget emot rökare så länge dom går ut å röker å inte står inne på offentliga platser!!! Cigarettrök luktar inte gott!! BLÄ säger ja bara

Idag

Har bara varit en lugn &skön dag gjort nödvändiga saker som städa, handla.. Känner mig lite smått frustrerad över att det ska vara så jäkla svårt att få ett jobb.. Tycker inte alls att det är kul att vara arbetslös, att aldrig ha några pengar eller att för den delen att ha något att göra om dagarna. Hoppas verkligen att hela den här finanskrisen kommer fixa sig så det blir lättare att få jobb. Annars blir det väl att flytta eller leta någon annan utväg på det hela.


Första inlägget

Nu har jag äntligen fixat en blogg...tog ett tag men nu är jag här :) Kan vara skönt att få skriva av sig lite ibland om allt som händer

RSS 2.0