I denna stilla natt

Idag har jag varit i byn å hjälpt farsan lite på gården, tur att det var bra väder, riktigt varmt å härligt.
Får vara ledig i morgon om dom nu inte ringer ut mig på morgonen, känner att jag verkligen behöver få vara ledig lite.. ska då ta en väl behövlig sovmorron iaf :)

jag har läst dom 5 första böckerna av mari jungstedt & just nu visar dom ju filmerna som är baserade på böckerna. kan bara säga att jag är grymt besviken på hur dåliga dom är. böckerna är riktigt bra speciellt i denna stilla natt. men i filmerna har dom ju självklart tagit bort det som är bra & skrivit om en hel del. tycker då inte att dom är värda att se iaf...

nä nu sova..

Go natt


Ikea :)

Idag har det blivit en sväng till ikea sen hann vi med att spana in det nya köpcentrat i tornio, det var väl fint. fyndade lite :) mest nödvändiga saker enligt mig själv :) Köpte en lampa(på ikea) sen en massa små saker, sen blev det lite kläd inköp. Hittade ett snyggt bälte som jag är mycket nöjd med.


Har föresten köpt ny dator nu, så det kanske blir mer bloggande, roligare att skriva från en dator som inte stannar hela tiden! En Acer blev det, fungerar super bra...än så länge hehe.

Har fått ont i nacken, axlarna & ryggen, nacken är återkommande hela tiden, är mycket jobbigt. zon fungerar bra men inte hela tiden så fortsätter det så här måste jag gå till läkaren!, vilket jag helst avstår. Sen gör inte saken bättre att jag jobbar hela tiden å belastar nacken å axlarna.. börjar känna smärta så fort jag spänner mig eller anstränger mig :( hoppas bara på att det går över snart.

Nä nu ska jag gå å fixa med min lampa som jag köpt.

Ha det!

RSS 2.0