Allmänbildad

nu börjar solen skina :) hoppas på bra väder i morgon & hela helgen! Idag blir det att fara & handla inför i morgon. ska ha grillfest å bjuda på potatisgratäng :) ska kånka upp utemöblerna från förrådet oxå sen hinna skruva upp en tavla. hade velat hinna med att skruva upp några hyllor oxå men det lär nog inte hinnas med :(

Jag kommer nog bli allmänbildad så mycket som jag glor på svt1 ! om man nu kan bli allmänbildad av det. Boxen tar inte emot signalen från fjärren så det går bara att se på en kanal å det är 1an...Yey... hade ju varit bra om dom visat bra program oxå.. men inte det! Suck..

Nä nu ska jag ta å fara iväg..

Ha det!!

Tråkväder

idag är det mycket att hinna... Ska dammsuga mattan på balkongen & ta upp utemöblerna från förrådet. Ska ju ha grillfest på valborg så då borde ju som allt sånt där vara fixat :) Måste oxå rengöra persiennerna.. å det är något jag har dragit på några dagar nu men det är för att det är så tråkigt..

Sen är det tråkväder ute... grått å trist igår regnade det :(  jag vill ha sommar nu!!

Funderar på om det verkligen är någon som läser min blogg? jag är ju iofs väldigt dålig på att uppdatera så det är väl inte så konstigt om jag inte har så många läser

jaja men till er som läser iaf.

Ha en bra dag!

Nu var det länge sedan sist

har inte blivit att skriva.. har hänt mycket sen sist. Fått ny telefon efter mycket om & men.. men men jag är nöjd iaf :)
Har hunnit med att vara förkyld.. en riktigt jobbig förkylning med hosta & snor! inge trevligt alls kan jag säga.. Är inte riktigt frisk än faktiskt.

Har varit på teater den var jätte bra.. man blev nästan sugen på att kilva upp på scenen igen å känna teaterns sötma :) jag har oxå hunnit med att cykla min cykel på bara fälgarna... inte så bra kan jag säga.. tungt gick det! Men nu är den iaf pumpad å färdig för nästa tur haha Just det vi har ju hunnit fira Ylva oxå.. Det var en mycket rolig fest med mycket folk.. ett under att vi rymdes allihop haha :)

Jag sitter & hoppas på att jag kommer få något utav alla dom jobb jag sökt. Det hade varit kanon :)


Ha en bra dag alla!

RSS 2.0